Om oss

Andreas Hansson

Fastighetsmäklare/Franchisetagare
Tel: 079-105 30 00

Jennifer Ahlborg

Fastighetsmäklare
Tel: 079-302 53 00


Krister Petersson

Blivande fastighetsmäklare

Patrik Knape

Blivande fastighetsmäklare


Viktor Pyk

Blivande fastighetsmäklare

Kunniga och erfarna mäklare

Skandiamäklarna i Mölndal/Mölnlycke är kunniga och erfarna mäklare som gör allt för att kunden ska nå ett så bra resultat som möjligt vid en bostadsaffär. Vår kompetens, erfarenhet och lyhördhet gör att du är i trygga händer. Vi hjälper dig genom hela processen, från första mötet tills nycklarna lämnas över och köpeskillingen trillar in på bankkontot. Vi erbjuder allt från rådgivning till homestyling, besiktning av bostaden, rådgivning om försäkringar, kontakt med banken, juridisk rådgivning och mycket annat.

mäklare mölndal

Många lyckade lokala samarbeten

Vi har mycket god lokalkännedom i Mölndal/Mölnlycke med omnejd och behärskar varje aspekt av den lokala bostadsmarknaden. Vi har dessutom efter våra år i branschen goda samarbeten med lokala företag inom ett flertal områden, något som våra kunder har stor nytta av under en bostadsaffär.

Några av de företag vi samarbetar med i Mölndal är dessa: Anticimex, Hemfrid flyttstäd och flytthjälp, Handelsbanken, Mitt bolån, Familjens jurist, Deko styling, Decor de Linda Styling, Babycard med flera.

För att försäljningen ska fungerar så smidigt som möjligt för dig har vi även trygghetsförsäkringar och andra kvalitativa tjänster som alla våra kunder kan ta del av vid behov.

Kontor runt om i hela Sverige

Vi är en del av Skandiamäklarna – en mäklarkedja som fungerar som en franchise för att skapa större lokalt engagemang på kontor runt om i Sverige. Kedjan har kontor på över hundra orter på hemmaplan samt även i Spanien och Portugal, där de flesta uppdrag handlar om privatbostäder, men även kommersiella fastigheter.

Den övergripande affärsidén är enkel och tydlig. Målet är att hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer genom att vara en ledande mäklare. Detta arbetar våra många duktiga medarbetare hår varje dag för att uppnå.

Vi vill överträffa dina förväntningar

Vårt mål är att inte bara motsvara, utan till och med överträffa, de högt ställda förväntningar som köpare och säljare har. Tillsammans med dig lägger vi upp planen för hur din bostad ska marknadsföras på bästa sätt. Våra viktigaste ledord är service och noggrannhet och vi är transparenta i våra budgivningar och övriga arbetsprocesser. Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären.

Skandiamäklarna är ett eget varumärke sedan 40 år tillbaka och har ingen koppling till det stora försäkringsbolaget Skandia.

 

Kontakta oss redan idag - vi säljer din bostad i Mölndal!