Om oss

Kunniga och erfarna mäklare

Vi är kunniga och erfarna mäklare som gör allt för att kunden ska nå ett så bra resultat som möjligt vid en bostadsaffär. Vår kompetens, erfarenhet och lyhördhet gör att du är i trygga händer. Vi hjälper dig genom hela processen, från första mötet tills nycklarna lämnas över och köpeskillingen trillar in på bankkontot. Vi erbjuder allt från rådgivning till homestyling, besiktning av bostaden, rådgivning om försäkringar, kontakt med banken, juridisk rådgivning och mycket annat.

mäklare mölndal

Många lyckade lokala samarbeten

Vi har mycket god lokalkännedom i Mölndal/Mölnlycke med omnejd och behärskar varje aspekt av den lokala bostadsmarknaden. Vi har dessutom efter våra år i branschen goda samarbeten med lokala företag inom ett flertal områden, något som våra kunder har stor nytta av under en bostadsaffär.

För att försäljningen ska fungerar så smidigt som möjligt för dig har vi även trygghetsförsäkringar och andra kvalitativa tjänster som alla våra kunder kan ta del av vid behov.

Kontor runt om i hela Sverige

Den övergripande affärsidén är enkel och tydlig. Målet är att hjälpa människor att göra bra bostadsaffärer genom att vara en ledande mäklare. Detta arbetar våra många duktiga medarbetare hår varje dag för att uppnå.

Vi vill överträffa dina förväntningar

Vårt mål är att inte bara motsvara, utan till och med överträffa, de högt ställda förväntningar som köpare och säljare har. Tillsammans med dig lägger vi upp planen för hur din bostad ska marknadsföras på bästa sätt. Våra viktigaste ledord är service och noggrannhet och vi är transparenta i våra budgivningar och övriga arbetsprocesser. Vi vill att du ska känna dig trygg genom hela bostadsaffären.

Kontakta oss redan idag - vi säljer din bostad i Mölndal!