Sälja bostad Mölndal

Vi hjälper dig att sälja din bostad i Mölndal

Välkommenl! Det är till oss du ska vända dig när du ska sälja bostad – oavsett om det handlar om ett hus eller en lägenhet. Kontakta oss redan idag för ett första möte eller för att boka en fri värdering! Vi hjälper dig hela vägen mot en lyckad försäljning.


Professionell hjälp genom hela bostadsaffären

Tänker du sälja din bostad? Det är en stor affär som kan kännas svår och det är lätt att man känner sig osäker och villrådig. Massor av praktiska frågor måste lösas och det finns mycket känslor inblandade. Vi vet att det är av yttersta vikt att allt går tryggt och smidigt tillväga när en kund ska sälja sin bostad.

Vi kan sälja din lägenhet med fullservice

Vi kan bostadsmarknaden i Mölndal utan och innan. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa människor att sälja lägenhet med trygghet och kvalitet i fokus. Om du tar hjälp av oss så kan du räkna med stöd från en kunnig och lyssnande mäklare med kunskaper om vad som behövs för att nå ett riktigt bra slutpris.

mäklare mölndal

Sälja bostad – några saker att tänka på

Här går vi igenom de viktigaste sakerna en säljare bör tänka på inför bostadsaffären.

Börja med att boka in ett möte med oss där vi besvarar alla dina frågor, bedömer om läget är rätt för att sälja din bostad och ger dig tips om hur du kan höja värdet. Sedan gör vi en kostnadsfri värdering av bostaden där du får en bra bild av ett eventuellt pris.

Därefter skriver vi på ett förmedlingskontrakt där det framgår vilka tjänster som ingår när vi ska sälja din bostad. Därefter börjar förberedelserna inför försäljningen. Du får svara på frågor om bostaden så att vi har ett bra grundmaterial inför fotografering och produktion av annonsmaterial.

Väl genomtänkt annonsering

Vi annonserar sedan på de plattformar som är bäst för din lägenhet och du har dessutom tillgång till vårt spekulantregister. Därefter är det dags för visning. När det är klart kontaktas alla spekulanter och sedan är det dags för budgivning. Vi tar hand om hela processen!

När budgivningen är slut bokar vi in ett möte med köparen på vårt kontor. Kontraktet skrivs och köparen betalar handpenningen (ofta 10 procent av köpeskillingen).

Nu kan du ägna dig åt flytten, packa, ordna flyttstädning med mera. På tillträdesdagen träffar du köparen igen, där handlingar undertecknas, nycklar överlämnas och resten av köpeskillingen överförs till ditt konto.

Funderar du på att sälja din bostad, oavsett om det är ett hus eller lägenhet? Välkommen att kontakta oss redan idag!

Vi hjälper dig att sälja ditt hus eller köpa ditt drömboende!