Värdera bostad Mölndal

Låt oss värdera din bostad kostnadsfritt

Inför en försäljning är det centralt att värdera bostaden. Med vår långa erfarenhet av mäklarbranschen kan vi göra en professionell värdering av din bostad – oavsett om det är en lägenhet eller ett hus. Vi har mycket god lokalkännedom i Mölndal med omnejd.

Är du intresserad av att värdera din bostad inför försäljning? Lämna dina uppgifter i kontaktformuläret så bokar vi in en tid som passar! Värderingen är självklart kostnadsfri.

Boka värdering
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

mäklare mölndal

Mäklare med stort engagemang

Oavsett om du tänker sälja din bostad eller inte så utför vi alltid en värdering med stort engagemang och noggrannhet. En annat stor plus med att låta oss värdera din bostad är att du även får chansen att ställa viktiga frågor kring din försäljning. Vi kan även ge dig användbara tips om hur du själv ska göra för att öka värdet på din bostad.

Värdera bostad Mölndal – så här går det till

Det är enkelt att låta oss utföra en bostadsvärdering. Vi gör det helt kostnads- och bindningsfritt – ingenting tvingar dig att sälja när värderingen är slutförd. Det valet är helt och hållet ditt.

  • Värderingen börjar med att du fyller i fakta om din bostad i ett formulär på vår hemsida.
  • Därefter kontaktas du av en av våra mäklare i Mölndal som tar reda på med om din bostad,
  • Nästa steg är att en mäklare med goda kunskaper om det aktuella området kommer hem till dig och utför en värdering på plats.
  • Om du efter värderingen väljer att gå vidare med en försäljning av din bostad i Mölndal så rekommenderar vi att du vänder dig till oss. Vi har stor erfarenhet av att sälja bostäder i detta område. 

Dessa faktorer påverkar när vi värderar din bostad

En värdering av en bostad påverkas av en rad olika saker som alla har stor betydelse för marknadsvärdet. Här är några av de främsta faktorerna som påverkar det estimerade priset på en bostad.

  • Adress och läge.
  • Slutpriset för bostäder som sålts i ditt område nyligen.
  • Bostadens skick.
  • Bostadens boarea och planlösning.
  • Det aktuella ränteläget.

Intresserad av att låta oss värdera din bostad? Kontakta oss för en kostnadsfri värdering av ditt hus eller lägenhet.

mäklare mölndal

Kostnadsfri och obindande värdering av din bostad